Προσπέρασε την Τσέλσι καλύπτοντας διαφορά βαθμών και τερμάτων!

Απίστευτες είναι οι επιδόσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη στιγμή της αποχώρησης του Ζοσέ Μουρίνιο και με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ανάμεσα στη Σίτι και την Τσέλσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν εντός 4άδας καλύπτοντας διαφορά βαθμών και τερμάτων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!  



Προσπέρασε την Τσέλσι καλύπτοντας διαφορά βαθμών και τερμάτων!

Από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα τρομερό σερί δίχως ήττα, έχοντας οχτώ νίκες και μια ισοπαλία σε 9 ματς πρωταθλήματος από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Νορβηγός κόουτς!

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να καλύψει απόσταση 11 βαθμών από την Τσέλσι και 21 τερμάτων (!), όπως αναγράφονταν οι αριθμοί στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, την ημέρα που απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Έπειτα και από την 26η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν, το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται στο +1 σε βαθμούς και γκολ κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου παίρνοντας τη θέση τους 4άδας, στην οποία επέστρεψαν για πρώτη φορά μετά την... πρεμιέρα της φετινής κούρσας της Πρέμιερ!

Κώστας Ζάλιαρης