Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 4-0 (Ημίχρονο)

Μονόλογος στο πρώτο ημίχρονο του «Έτιχαντ»! Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στα σχοινιά την Τσέλσι και προηγείται με σκορ 4-0!



Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 4-0 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 4ο μόλις λεπτό! Ο Ντε Μπρόινε έπιασε κοιμώμενη την άμυνα των «μπλε» εκτελώντας γρήγορα ένα κερδισμένο φάουλ μακριά από την περιοχή. Ο Μπερνάρντο Σίλβα αναζήτησε συμπαίκτη στη μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Νταβίντ Λουίζ και «στρώθηκε» ουσιαστικά στον Στέρλινγκ, ο οποίος σκόραρε με δυνατό πλασέ!

Και μπορεί στο 8ο λεπτό ο Αγουέρο να έχασε ένα από τα λεγόμενα «άχαστα», αλλά στο 13ο λεπτό «έγραψε» το 2-0 με σουτ από τα 25 μέτρα ενώ στο 19ο ο Αργεντινός ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, εκμεταλλευόμενος το λάθος γύρισμα του Μπάρκλεϊ στη μικρή περιοχή.

Το 4-0 διαμόρφωσε στο 25’ ο Γκουντογκάν με δεξί σουτ εκτός περιοχής ενώ οι μόνες αξιόλογες φάσεις των φιλοξενούμενων προκλήθηκαν από τους Πέδρο (28’) και Ιγκουαΐν (38’). Και στις δύο περιπτώσεις ο Έντερσον βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Μπερνάρντο, Αγουέρο

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίς, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Ιγουαΐν, Αζάρ

Γιάννης Τζιουμακλής