Προβάδισμα Άρσεναλ για Γκριμάλντο

Η Άρσεναλ βρίσκεται στη πρώτη θέση των ενδιαφερόμενων για τον αριστερό μπακ της Μπενφίκα και αναμένεται να κάνει κίνηση απόκτησής του από τώρα για το καλοκαίρι.  



Προβάδισμα Άρσεναλ για Γκριμάλντο

Ο Ουνάι Έμερι θέλει τον 23χρονο Ισπανό για να «φρεσκάρει» το αριστερό άκρο της άμυνάς του, αφού ο Μόνρεαλ πλησιάζει το 33ο έτος της ηλικίας του, ενώ θα ήταν ιδανικός για τον ανταγωνισμό με τον Κολάσινατς.

Η πορεία του ενδιαφέροντος θα εξαρτηθεί βέβαια από το αν οι «κανονιέρηδες» καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, διότι χωρίς τα χρήματα από τη διοργάνωση, θα έχουν μόνο 45 εκατομμύρια λίρες διαθέσιμα για μεταγραφές.

Στο παιχνίδι της συγκεκριμένης μεταγραφής έχουν μπει Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να δίνουν τη δική τους μάχη.

Το συμβόλαιο του Φιλίπε Λουίς εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ ο Λούκας Ερνάντες έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων.

Ο Γκριμάλντο αποκτήθηκε το 2016 από τη Μπενφίκα έναντι 2 εκατομμυρίων λιρών και έχει ταιριάξει απόλυτα με το σύστημα. Οι εμφανίσεις του έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του και η περίπτωσή του αναμένεται να απασχολήσει πολύ έντονα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Θανάσης Κρητικός