Μπερνάρντο Σίλβα: «Είναι ωραίο που είμαστε ξανά στο κυνήγι της Πρέμιερ»

Ενθουσιασμένος που η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου εμφανίστηκε ο Μπερνάρντο Σίλβα.  



Μπερνάρντο Σίλβα: «Είναι ωραίο που είμαστε ξανά στο κυνήγι της Πρέμιερ»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε ότι είχε σχεδόν απελπιστεί, όταν οι «πολίτες» είχαν φτάσει να υπολείπονται εφτά βαθμών από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Παρ’όλα αυτά, η νίκη με σκορ 2-0 επί της Έβερτον αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία ξεπέρασε εύκολα το «στραβοπάτημα» με τη Νιουκάστλ, για να βρεθεί στην κορυφή με υπεροχή στην ισοβαθμία, με τους «κόκκινους».

«Μετά την ήττα από την Νιουκάστλ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Όλη η ομάδα είχε απογοητευτεί επειδή πιστεύαμε ότι το πρωτάθλημα είχε χαθεί. Ευτυχώς, η ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Λέστερ μας έδωσε ξανά ελπίδα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει» δήλωσε ο 24χρονος χαφ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του Πεπ Γκουαρδιόλα φέτος.

«Έπειτα η Λίβερπουλ έκανε μια ακόμα ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ δινοντάς μας την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο κυνήγι του τίτλου. Δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε και θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Είμαστε ακόμα οι πρωταθλητές και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον τίτλο» σημείωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Γιάννης Γατσούλης