Άλισον: «Δεν υπάρχει νευρικότητα, πιστεύουμε στον τίτλο»!

Κάθε άλλο παρά… άγχος και έξτρα πίεση νιώθει η Λίβερπουλ μετά την ισοβαθμία της με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άλισον να υποστηρίζει πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας δεν έπαψαν να πιστεύουν στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.  



Άλισον: «Δεν υπάρχει νευρικότητα, πιστεύουμε στον τίτλο»!

Ο τερματοφύλακας των «κόκκινων» δεν δέχεται την άποψη που επικρατεί τις τελευταίες μέρες από τους περισσότερους, ότι δηλαδή η ομάδα του άρχισε να… λυγίζει μετά τα τελευταία στραβοπατήματα και την συγκατοίκηση με τη Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει νευρικότητα. Πιστεύουμε πολύ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αποδείξαμε στο παρελθόν ότι είμαστε ικανοί να το καταφέρουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να δείχνουμε και στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος πορτιέρο και συνέχισε:

«Η πίεση που νιώθουμε είναι ακριβώς η ίδια. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να ανησυχούμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Όλοι θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, όμως στη Λίβερπουλ η σκέψη μας είναι να νικάμε τα παιχνίδια και να μη πετάμε βαθμούς».