Ανανεώνει και με τον Ερέρα η Γιουνάιτεντ!

Έτοιμη να δώσει τα χέρια και με τον Άντερ Ερέρα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και τα επόμενα χρόνια είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την συμφωνία να έρχεται λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Άσλει Γιάνγκ.  



Ανανεώνει και με τον Ερέρα η Γιουνάιτεντ!

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση της ανάνεωσης του συμβολαίου του Άντερ Ερέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την πλευρά του παίκτη.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 29χρόνος χαφ επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στο Μάντσεστερ, πεπεισμένος πως μπορεί να ανακτήσει και πάλι φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή, δίπλα στους Πογκμπά και Μάτιτς.

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στην πιθανή συμφωνία μετά τον παιχνίδι με την Λέστερ, τονίζοντας πως: «Αν την αξίζω, θα την πάρω. Δεν μπορώ να πω ψέμματα, νιώθω πολύ καλά αυτή την στιγμη, νιώθω φορμαρισμένος, ετοιμος να κυνηγήσω κάθε μπάλα και νιώθω ωραία όταν την έχω στα πόδια μου».

Η ανανέωση του Ερέρα ήρθε να προστεθεί σε εκεινή του Άσλει Γιάνγκ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία για μονοετές συμβόλαιο. Πλέον παραμενεί ανοιχτό μόνο το θέμα του Χουάν Μάτα, με τον Ισπανό να φαίνεται ευχαριστημένος με την διαχείρηση του Σόλσκιερ, όμως το μέλλον του παραμενει αβέβαιο.

Γιάννης Γιανναράκης