Τορέιρα: «Η Άρσεναλ αξίζει να βγει Τσάμπιονς Λιγκ»

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα (και δείχνει να το αντιλαμβάνεται), ο Λούκας Τορέιρα θεωρεί πως η Άρσεναλ διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα να εξασφαλίσει την 4η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.  



Τορέιρα: «Η Άρσεναλ αξίζει να βγει Τσάμπιονς Λιγκ»

Οι «κανονιέρηδες» απέχουν τρεις πόντους… από τον στόχο τους, με τον Ουρουγουανό μέσο να αισιοδοξεί πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μπορούν να κάνουν την αντεπίθεση!

«Το να προκριθούμε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Η ομάδα είναι επικεντρωμένη στον στόχο της πρόκρισης, διότι ένα κλαμπ τόσο μεγάλο όπως η Άρσεναλ αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη διοργάνωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Αλλάξαμε προπονητή, ήρθαν νέοι παίκτες, οπότε ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο να εγκλιματιστούν. Δουλεύουμε ώστε να γίνουμε η κορυφαία ομάδα που θέλουμε. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Σε καμία ομάδα δεν αρέσει να χάνει και κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το νικάμε. Θέλουμε με αυτή την νοοτροπία να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».