Ζήτησε τα χρήματα για την μεταγραφή του Σάλα η Ναντ

Ενώ ακόμα είναι πολύ νωπές οι μνήμες του δυστυχήματος που κατά πάσα πιθανότητα στοίχισε την ζωή του Εμιλιάνο Σάλα και του πιλότου που χειριζόταν το αεροπλάνο το οποίο εξαφανίστηκε στην Μάγχη, η Ναντ ζητάει να πληρωθεί κανονικά από την Κάρντιφ για την μεταγραφή του.



Ζήτησε τα χρήματα για την μεταγραφή του Σάλα η Ναντ

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες και παράλληλα έχει εντοπιστεί και μια σωρός σε συντρίμμια του αεροπλάνου, ο γαλλικός σύλλογος επιμένει να τραβήξει το θέμα με την πληρωμή του Αργεντινού μετά την άρνηση των Ουαλών να καταβάλουν την πρώτη πληρωμή της μεταγραφής που θα γινόταν η ακριβότερη στην ιστορία τους.

Βάσει των όσων είχαν συμφωνηθεί η Κάρντιφ έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ στο σύνολο και μια πρώτη δόση ύψους έξι εκατομμυρίων, ωστόσο μετά το τραγικό γεγονός δεν έστειλε το συγκεκριμένο ποσό επιθυμώντας τουλάχιστον να μπει πρώτα ένα τέλος στην αγωνία. Η... υπομονή της διοίκησης των «καναρινιών», ωστόσο, δείχνει να έχει εξαντληθεί, σε μια κίνηση που εξόργισε τον κόσμο αμέσως με το άκουσμα της είδησης.

Πάντως, και σύμφωνα με δηλώσεις από τις τάξεις της ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, η στάση της τελευταίας δεν πρόκειται να αλλάξει «μέχρι να ξεκαθαριστούν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης».

Γιώργος Σιάφας