«Πολύτιμο» πλαφόν στα εισιτήρια για τις μετακινήσεις των οπαδών!

Αποφασισμένες είναι οι ομάδες της Premier League να διατηρήσουν την ανωτάτη τιμή των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους στις 30 λίρες για ακόμη τρία χρόνια.  



«Πολύτιμο» πλαφόν στα εισιτήρια για τις μετακινήσεις των οπαδών!

Μετά και τα συνεχώς βελτιωμένα νούμερα προσέλευσης οπαδών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων και την οργή τους προς πάσα κατεύθυνση για την υπερκοστολόγηση των εισιτήριων, οι ομάδες της Premier League είναι έτοιμες να παρατείνουν για ακόμη τρία χρόνια την μεγίστη τιμή των εισιτήριων για τους φιλοξενούμενους στις 30 λίρες! 

Οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος έκαναν σαφές στους συλλόγους ότι σε περίπτωση αύξησης των τιμών θέτουν σε κίνδυνο την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, πιέζοντάς τους έτσι να αποδεχτούν την πρόταση τους, την όποια και επικρότησε η Ομοσπονδία Υποστηρικτών Ποδοσφαίρου.

Στο μεταξύ, την φετινή σεζόν ο αριθμός των κενών θέσεων στα γήπεδα έχει αυξηθεί στο 9,3% από το 8,5% που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια συγκεκριμένη ομάδα το ποσοστό των άδειων καθισμάτων ανέρχεται στο 18,4%, έχοντας φτάσει και στο εξωπραγματικό για την Premier League 30%!

Χρήστος Κατριμουστάκης