Νιλ Γουόρνοκ: «Ο Σάλα θα ήταν περήφανος για την ομάδα» (vid)

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το γήπεδο ο Νιλ Γουόρνοκ μετά την νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Μπόρνμουθ έχοντας στο μυαλό του τον αγνοούμενο Εμιλιάνο Σάλα.  



Νιλ Γουόρνοκ: «Ο Σάλα θα ήταν περήφανος για την ομάδα» (vid)

Μια σπάνια και συγκινητική στιγμή έπιασαν οι κάμερες μετά το τέλος του αγώνα της Κάρντιφ με την Μπόρνμουθ, αφού ο προπονητής των γηπεδούχων Νιλ Γουόρνοκ αποχωρούσε από το γήπεδο χειροκροτώντας τους φιλάθλους ενώ τα δακρυσμένα μάτια του ομολογούσαν την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του 70χρονου προπονητή ο οποίος είπε:

«Το κοινό ήταν απίστευτο ενώ αυτές οι δέκα μέρες ήταν άκρως συναισθηματικές. Στο τέλος απλά αφέθηκα, είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν μπορείς να το σταματήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Κάρντιφ για το πρωτάθλημα μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου που μετέφερε τον Σάλα στην Ουαλία και έτσι οι «bluebirds» είχαν σχεδιάσει μια μέρα τιμής για τον Αργεντινό επιθετικό.

Μέρος των τιμών ήταν φυσικά η ενός λεπτού σιγή που κράτησαν οι δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα ενώ οι εμφανίσεις των γηπεδούχων έφεραν το όνομα του Σάλα...

Τέλος, ο Γουόρνοκ πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος για τον σύλλογο και τους παίκτες και είμαι σίγουρος πως και ο Σάλα θα ένιωθε το ίδιο. Το είπα και στους παίκτες μου, πως ο Σάλα θα είναι περήφανος ό,που και να βρίσκεται»...δ

 

 

 

 

Θάνος Κονταξής