Αθπιλικουέτα: «Απαράδεκτο, είμαστε αδικαιολόγητοι»!

Εμφανίσεις από αυτές που προβληματίζουν έντονα πραγματοποίησε η Τσέλσι στο ηχηρό χαστούκι (4-0) από την Μπόρνμουθ, κάνοντας τον αρχηγό της, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, να μιλήσει με σκληρά λόγια και να βγει μπροστά καλώντας όλους τους συμπαίκτες του ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους!  



Αθπιλικουέτα: «Απαράδεκτο, είμαστε αδικαιολόγητοι»!

«Το να δεχτούμε τέσσερα γκολ είναι αδικαιολόγητο και είμαστε πολύ νευριασμένοι με αυτό. Η ήττα με 4-0 είναι απαράδεκτη» είπε ο 29χρονος αμυντικός και επιπλέον αποκάλυψε ότι ο Σάρι ζήτησε από το τεχνικό του επιτελείο να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια, ούτως ώστε να μιλήσει μόνος στους παίκτες του.

«Μετά το ματς, μιλήσαμε ως άντρες με τον προπονητή. Είμαστε πολύ ενοχλημένοι από την εικόνα μας. Δεν υπάρχει δικαιολογία για εμάς και καλούμαστε να βρούμε μια λύση σύντομα» πρόσθεσε, έχοντας επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

«Πριν λίγες ημέρες χάσαμε από την ¶ρσεναλ, όπου κάναμε ένα εξίσου κακό παιχνίδι. Μετά όμως παίξαμε δύο καταπληκτικά παιχνίδια σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο. Πρέπει να γίνουμε πιο συνεπείς και πισωγυρίσματα σαν και αυτά κρίνονται ιδιαιτέρως απογοητευτικά» δήλωσε ο Αθπιλικουέτα.

Γιάννης Γατσούλης