Από τις πιο σπάνιες ήττες για την Τσέλσι!

Για δεύτερη φορά στα 27 χρόνια που «τρέχει» η Πρέμιερ Λιγκ ως σύγχρονη μορφή της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Τσέλσι γνωρίζει ήττα με τέσσερα γκολ διαφορά!  



Από τις πιο σπάνιες ήττες για την Τσέλσι!

Οι «μπλε» του Μαουρίτσιο Σάρι διαλύθηκαν μέσα σε ένα ημίχρονο από τη Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium» το βράδυ της Τετάρτης για την 24η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός κόουτς ανέφερε πως ίσως δεν μπορεί εκείνος να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του για να μπαίνουν στο γήπεδο και να κάνουν επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας απέναντι στους αντιπάλους τους, πράγμα που το ισχυρίζεται για δεύτερη φορά κι αρχίζει να προκαλεί έντονο προβληματισμό...

Η Τσέλσι, έχασε το αβαντάζ που είχε για την 4η θέση και πλέον ισοβαθμεί με την Άρσεναλ μετά και το βαρύτατο 4-0 από τους «cherries», σε μια ήττα που έρχεται μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ για την ομάδα του Λονδίνου!

Η αμέσως προηγούμενη ήττα με τέσσερα γκολ διαφορά για τους «μπλε», είχε έρθει τον Σεπτέμβρη του 1996, σε ένα βαρύτατο 5-1 από τη Λίβερπουλ!

Πραγματικά σοκαριστικό το γεγονός πως ήρθε ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα με τόσο μεγάλη διαφορά στο σκορ και μάλιστα σε παιχνίδι που δεν υπολόγιζε κανείς ότι θα μπορούσε να στραβώσει τόσο πολύ...

Κώστας Ζάλιαρης