Το 53ο Super Bowl ζωντανά στο FOX Sports HD μέσα από την COSMOTE TV

Ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος NFL, γνωστός ως Super Bowl, αποτελεί το δημοφιλέστερο αθλητικό τηλεοπτικό γεγονός των ΗΠΑ και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από το κανάλι FΟΧ Sports HD, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 3/2. Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στη 01.00, με την άφιξη των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη 01.30 θα ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη «μάχη» σε σχολιασμό των Αντρέα Παλομπαρίνι και Μάνου Σπανόπουλου.  



Το 53ο Super Bowl ζωντανά στο FOX Sports HD μέσα από την COSMOTE TV

Το φετινό τρόπαιο του NFL διεκδικούν οι πρωταθλητές της American Football Conference, Νew England Patriots και οι ομόλογοί τους στην National Football Conference, Los Angeles Rams. Οι Patriots φτάνουν για 11η φορά σε τελικό ενώ μετρούν 5 τίτλους (2002, 2004, 2005, 2015, 2017). Οι Rams από την άλλη, φτάνουν για τέταρτη φορά στο τέλος της διαδρομής, ενώ έχουν αναδεχθεί μία φορά νικητές, στον τελικό του 2000. Οι δύο φιναλίστ έχουν διασταυρώσει ξανά τα ξίφη τους στο Super Bowl του 2002 με τους Patriots να επικρατούν 20-17.

Το Super Bowl, που έχει ξεπεράσει τα 100.000.000 τηλεθεατών, διεξάγεται φέτος στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα και πριν την έναρξη του αγώνα, η Gladys Knight θα αναλάβει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο. Το show στο ημίχρονο του τελικού, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλα τα βλέμματα και αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά μουσικά event, θα αναλάβουν οι Maroon 5, Travis Scott και Big Boi.

Ο τελικός του 53ου Super Bowl θα προβληθεί μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 3/2, στο FOX Sports HD μέσα από την COSMOTE TV, με ελληνικό σχολιασμό, ενώ θα υπάρχει σαν δεύτερη επιλογή ήχου, η μετάδοση στα αγγλικά.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε επανάληψη, την Δευτέρα 4/2, στις 08.30 και στις 15.00 μόνο στα αγγλικά, ενώ στις 21.30 οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα, να τον παρακολουθήσουν με την επιλογή του ελληνικού ή του αγγλικού σχολιασμού.