Σκοράρουν οι ομάδες στα ντέρμπι των League One και League Two

Ήταν φανερό πως δεν αργούσε η επιστροφή της στήλης στις απόλυτες επιτυχίες. Άλλωστε, δεν είναι και το πλέον σύνηθες να διαλέγεις την «έκπληξη» της αγωνιστικής, όπως μας συνέβη τις δύο προηγούμενες φορές και στερηθήκαμε το απόλυτο. Να υπενθυμίσω ότι οι προτάσεις της στήλης κινούνται σε ένα μέσο όρο αποδόσεων 5,00 έως 7,50(έως τώρα) άρα μία και μόνο επιβεβαίωση αρκεί για να μας καλύψει ένα ατυχές/κακό σερί επιλογών. Σήμερα και αύριο έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Αγγλία και πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό, περιορισμένο, πρόγραμμα.



Σκοράρουν οι ομάδες στα ντέρμπι των League One και League Two

Στο γήπεδο «Κένιλγουορθ» του Λούτον, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Πόρτσμουθ. Γνωστές και μη εξαιρετέες οι δύο ομάδες για τη στήλη για αυτό και η ανάλυση θα είναι πιο επιγραμματική. Πρόκειται για το ντέρμπι της κατηγορίας(League One), καθώς συγκρούονται ο 1ος(Λούτον) με το 2ο(Πόρτμουθ) που μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική είχαν τις αντίθετες θέσεις. Επίσης, πρόκειται για μια μάχη μεταξύ της καλύτερης εντός έδρας ομάδας με την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα.

Καμία από τις δύο δεν νιώθει ασφάλεια αφού υπάρχουν δύο ομάδες τουλάχιστον σε πολύ κοντινή απόσταση. Το γεγονός «να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,95. Καθαρά λόγω πρόσφατης φόρμας, η Λούτον έχει ένα μικρό προβάδισμα. Εγώ θα παραμείνω στο αμφίσκορο καθώς πιστεύω πως έχει παραπάνω από 51% (1,95 απόδοση) πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Και στη League Two όμως είναι προγραμματισμένο για σήμερα ένα ντέρμπι. Η Φόρεστ Γκριν(5η) φιλοξενεί τη Μάνσφιλντ(2η). Η γηπεδούχος παρουσιάζεται καλύτερη εκτός έδρας(29 βαθμοί) παρά εντός(21 βαθμοί). Είναι σε καλή κατάσταση με 6Ν-2Ι-2Η και 17-8 γκολ στα τελευταία 10. Σημειώνω ότι από τα 14 παιχνίδια στο «σπίτι» της μόνο σε 4 κράτησε απαραβίαστη την εστία της, ενώ μόνο σε 3 απέτυχε να σκοράρει η ίδια. Η Μάνσφιλντ βρίσκεται σταθερά στις ομάδες που πρωταγωνιστούν από την αρχή της σεζόν. Στα εκτός έδρας είναι πιο ευάλωτη αμυντικά, με κύριο χαρακτηριστικό τις πολλές ισοπαλίες(8 σε σύνολο 14 αγώνων) με εκατέρωθεν γκολ(6 από τις 8). Δύσκολο παιχνίδι για επιλογή σημείου, διέξοδο μου δίνει η επιλογή του γκολ/γκολ που προσφέρεται στο 1,83 από το Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά:

Λούτον-Πόρτσμουθ γκολ/γκολ 1,95

Φόρεστ Γκριν-Μάνσφιλντ γκολ/γκολ 1,83

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας