Ο Σόλσκιερ εκθέτει τον Ποτσετίνο και δείχνει τι χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα (vid)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέφερε μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από το Κύπελλο Αγγλίας πως δεν κάνουν οι τίτλοι έναν σύλλογο μεγάλο, ωστόσο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μάλλον έχει πολύ διαφορετική άποψη και όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου, μόνο χαμόγελο προκαλούν στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Ο Σόλσκιερ εκθέτει τον Ποτσετίνο και δείχνει τι χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα (vid)

Ο Νορβηγός προπονητής έχει δηλώσει πολλάκις πως θεωρεί ένα ποδοσφαιρικό όνειρο το οποίο βιώνει στην πραγματικότητα, την παρουσία του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Γνωρίζει απίστευτα καλά την ιστορία, το μέγεθος του κλαμπ, το βάρος της φανέλας και όλα όσα πρέπει να έχει κάποιος για να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπέρνλι, ο Σόλσκιερ ουσιαστικά έδειξε στον Ποτσετίνο ποιες ακριβώς πρέπει να είναι οι σκέψεις ενός προπονητή αν θέλει να λέει πως συνεισφέρει σε έναν σύλλογο που θέλει να αλλάξει στάτους και να μεγαλώσει...

«Είναι τεράστιο επίτευγμα για μένα ακόμα και που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ.

Δεν είναι όνειρό μας να είμαστε στην 4άδα. Είμαστε η Γιουνάιτεντ και πρέπει να κατακτούμε την κορυφή. Φέτος δεν μπορούμε να το κάνουμε αλλά πρέπει να στοχεύουμε εκεί στο μέλλον. Έχουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο, δεν γίνεται περιοριστούμε στην 4άδα. Πρέπει να κατακτήσουμε κάτι φέτος» ήταν τα λόγια του νέου υπηρεσιακού κόουτς της Γιουνάιτεντ και μάλλον θα πρέπει να τ' ακούσει πολύ καλά ο Αργεντινός τεχνικό της Τότεναμ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης