Απορρίφθηκε πρόταση της Παρί για τον Γκέιγ

Πρόταση ύψους 33 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Ιντρίσα Γκέιγ δέχθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν η Έβερτον, η οποία... έκλεισε το τηλέφωνο στα 33 εκατομμύρια λίρες που προσέφεραν οι πρωταθλητές Γαλλίας. «Δεν μας κάνει το ποσό», είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Μάρκο Σίλβα.



Απορρίφθηκε πρόταση της Παρί για τον Γκέιγ

Αναμένεται καυτός Ιανουάριος για την Έβερτον, η οποία είτε θα χάσει μία καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή με ένα πολύ καλό ποσό, είτε θα τον κρατήσει στις τάξεις της στην προσπάθεια που θα κάνει να βελτιωθεί σε όσο απομένει στην σεζόν.

Για να ισχύσει το πρώτο ενδεχόμενο, η Παρί Σεν Ζερμέν που ενδιαφέρεται για τον 29χρονο χαφ θα πρέπει να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και τα «ζαχαρωτά» δεν ικανοποιούνται με τα... μόλις 33 εκατομμύρια που λέγεται ότι της προσφέρθηκαν.

«Οι σύλλογοι που μας προσεγγίζουν για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή μας πρέπει να καταβάλουν ποσά ανάλογα με την αξία του παίκτη. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο», είπε ο Σίλβα όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο μεταγραφικό νέο της Έβερτον, χωρίς για την ώρα να γίνεται γνωστό το πόσα ακριβώς ζητάει και εάν οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν την προσφορά τους.

Γιώργος Σιάφας