Gunners are you OK?: Τζέσι Λίνγκαρντ, χορευτής και σκόρερ

Γουστάρει να παίζει απέναντί της και τα στατιστικά το αποδεικνύουν. Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έχει αρχίσει να αναπτύσσει μια... πελατειακή σχέση με την Άρσεναλ, απέναντι στην οποία έκανε τα... χορευτικά του και στο πρόσφατο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας.



Gunners are you OK?: Τζέσι Λίνγκαρντ, χορευτής και σκόρερ

Ο Άγγλος εξτρέμ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων», αφού σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, το πανηγύρισε χορεύοντας σαν τον Μάικλ Τζάκσον καλύτερα από τον Μάικλ Τζάκσον και χώθηκε στον τσαμπουκά που έγινε στο φινάλε. Με λίγα λόγια, τα έκανε όλα.

Λογικό το (εξαιρετικό, ειδικά αν σκεφτείς ότι το έκανε με τάπες σε γρασίδι) moonwalk κατά τους πανηγυρισμούς, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει «dancefloor» το γήπεδο των «κανονιέρηδων», κόντρα στους οποίους έχει πλέον τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που τους αντιμετώπισε. Με μοναδική εξαίρεση ένα 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» στις 29 Απριλίου του περασμένου έτους, ο Λίνγκαρντ βρήκε δίχτυα στο αμέσως προηγούμενο σκοράροντας δύο φορές και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκτός έδρας επικράτηση με σκορ 3-1 (02/12/17) για την Πρέμιερ Λιγκ, στο αμέσως επόμενο (σ.σ από το πρώτο που αναφέρθηκε) σε ισοπαλία 2-2 στο Μάντσεστερ (05/12/18) και πάλι για την Πρέμιερ Λιγκ διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα, και φυσικά στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους ματς.

Το γκολ στο Κύπελλο:

Τα highlights του 2-2 στα τέλη του 2018:

Τα highlights του 2-1 τον Απρίλιο:

Τα highlights του ματς του 2017:

So, Gunners are you ok?

Γιώργος Σιάφας