Η αναζήτηση για τον Εμιλιάνο Σάλα συνεχίζεται με χρηματοδότηση μέσω διαδικτύου!

Νέες προσπάθειες για την εύρεση του Εμιλιάνο Σάλα ξεκινούν καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 300.000 λίρες για να χρηματοδοτήσουν την επιχείρηση!



Η αναζήτηση για τον Εμιλιάνο Σάλα συνεχίζεται με χρηματοδότηση μέσω διαδικτύου!

Η υπόθεση της εξαφάνισης του αεροπλάνου που βρισκόταν ο Εμιλιάνο Σάλα έχει συγκινήσει τον κόσμο.

Η απόφαση των Αρχών να σταματήσει τις έρευνες προκάλεσε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα συλλογής χρημάτων με όνομα GoFundMe όπου μέσα σε λίγες ώρες άνθρωποι από όλο τον κόσμο απάντησαν στο κάλεσμα και έτσι συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 300.000 λίρες, που αρκούν για να ξεκινήσει μια νέα έρευνα για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Αργεντινοί ποδοσφαιριστές όπως ο Λίονελ Μέσι, ο Σέρχιο Αγουέρο και ο θρύλος, Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως επίσης και ο πρωθυπουργός της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι δήλωσαν ανοιχτά την στήριξη τους στην οικογένεια του Σάλα θέλοντας να κινητοποιήσουν τις Αρχές.

Η δήλωση που αναρτήθηκε στην σελίδα του GoFundMe λέει: “Το κάλεσμα για την χρηματοδότηση μιας νέας έρευνας για τον Εμιλιάνο Σάλα στέφθηκε με επιτυχία. Σήμερα νωρίς το πρωί δύο βάρκες θα συνεχίσουν την αναζήτηση του παίκτη στο κανάλι.”

Μεταξύ άλλων, χθες η αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα ανέβασε ένα βίντεο με το σχετικό hashtag #Prayforsala, ζητώντας την στήριξη του κόσμου.

Θάνος Κονταξής