Έδειχναν στο video-wall το γκολ με το χέρι και ο κόουτς φώναζε να το κλείσουν! (vid)

Απίστευτο το περιστατικό στο παιχνίδι της Μίλγουολ με την Έβερτον στο «Ντεν» για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου ο Νιλ Χάρις φώναζε να κλείσουν το video-wall του γηπέδου γιατί έδειξε ριπλέι από γκολ της ομάδας του... με το χέρι!  



Έδειχναν στο video-wall το γκολ με το χέρι και ο κόουτς φώναζε να το κλείσουν! (vid)

Η Μίλγουολ κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού τα «ζαχαρωτά» με το τελικό 3-2 που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, προκαλώντας ένα από τα σοκ της φάσης των «32» του τουρνουά.

Ωστόσο, το δεύτερο από τα τρία γκολ των «λιονταριών» δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού, ο Κούπερ έσπρωξε τη μπάλα με το χέρι στα αντίπαλα δίχτυα έπειτα από απόκρουση του Πίκφορντ!

Ο ρέφερι δεν ήταν σίγουρος, μίλησε με τον βοηθό του, εκείνος δεν είχε ξεκάθαρη άποψη, VAR δεν υπήρχε στο Ντεν γιατί απλά... δεν χρησιμοποιείται στα γήπεδα των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας παρά την έγκριση για την εφαρμογή της τεχνολογίας στο Κύπελλο και κάπως έτσι έγινε προσωρινά το 2-2 για τη Μίλγουολ.

Εκείνη τη στιγμή από το video – wall του γηπέδου «έπαιζε» ριπλέι με το γκολ της ισοφάρισης του Κούπερ, ο Μάρκο Σίλβα φώναζε στον τέταρτο διαιτητή να το δει και να το χρησιμοποιήσει ως VAR, ενώ, ο κόουτς της ομάδας των γηπεδούχων, Νιλ Χάρις, φώναζε έξαλλος να το κλείσουν!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης