Μάντσεστερ Σίτι: Αντίδραση μεγάλης ομάδας

Έπειτα από τις δύο απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα, τα πρώτα back-to-back αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από δύο χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι έχει δείξει τον τελευταίο μήνα γιατί πραγματικά έχει πλέον νοοτροπία πρωταθλήτριας ομάδας...  



Μάντσεστερ Σίτι: Αντίδραση μεγάλης ομάδας

Οι «πολίτες» έχουν χάσει έδαφος από την κορυφή και έχουν βρεθεί να κυνηγούν στο -4 τη Λίβερπουλ, έχοντας υποστεί ήττες από τις Κρίσταλ Πάλας (3-2) και Λέστερ (2-1) σε απανωτά ματς, στο τελευταίο 10ήμερο του Δεκέμβρη.

Εκεί που όλοι πίστευαν ότι μπορούσαν να τελειώσουν όλα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, η Σίτι αντέδρασε και επικράτησε 2-1 των «κόκκινων» στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Etihad, την 3η Ιανουαρίου, δείχνοντας σε όλους πως σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να ξεγράψει κάποιος την Πρωταθλήτρια Αγγλίας και πως εκείνη θα έβρισκε πάλι το δρόμο της.

Αυτός ο δρόμος, έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε 8 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με 33 γκολ ενεργητικό και μόλις δυο γκολ παθητικό, ενώ, τα 6 από αυτά τα 8 ματς μέχρι και το 5-0 επί της Μπέρνλι για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου, έχουν ανέπαφη εστία για τον σύλλογο του Μάντσεστερ!

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν σταματούν να σκοράρουν και μετά από εκείνη την ήττα από τη Λέστερ στο King Power Stadium, στο πλαίσιο της Boxing Day, έχουν τα εξής αποτελέσματα:

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-1

Μάντσεστερ Σίτι – Ρόδεραμ 7-0

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρτον 9-0

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 3-0

Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Μπέρτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 5-0

Κώστας Ζάλιαρης