Τα… γύρισε ο Αρναούτοβιτς και θέλει να μείνει!

Ο μέχρι πρότινος… φευγάτος Μάρκο Αρναούτοβιτς το σκέφτηκε καλύτερα και αποφάσισε να μείνει στη Γουέστ Χαμ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.  



Τα… γύρισε ο Αρναούτοβιτς και θέλει να μείνει!

Όπως παραδέχτηκε, υπήρξαν δελεαστικές προτάσεις (οι πληροφορίες αναφέρουν κινεζικό ενδιαφέρον) που τον έβαλαν σε σκέψεις, όμως εν τέλει έκρινε καλύτερο να συνεχίσει στους Λονδρέζους παρά το γεγονός ότι πήρε άδεια να αποχωρήσει εφόσον φέρει αξιόλογη πρόταση.

«Νομίζω ότι δεν είναι πλέον μυστικό. Υπήρξε μια πρόταση που μπορώ να παραδεχθώ ότι ήταν πολύ δελεαστική για εμένα και την οικογένειά μου. Ανέκαθεν έδινα το 100% των δυνατοτήτων μου στις ομάδες μου, όμως χρειάστηκα χρόνο να μιλήσω με τον σύλλογο, τη σύζυγο και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αυστριακού επιθετικού που συνέχισε:

«Αποφάσισα, λοιπόν, να βάλω τέλος στις φήμες και σε όσα γράφονται. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το μόνο που ξέρω σε αυτή τη ζωή είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθω σπίτι μου το Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ και ελπίζω να το βλέπουν αυτό οι οπαδοί.

Αυτή η ομάδα έφερε την καριέρα μου στον σωστό δρόμο και για αυτό θέλω να αφήσω στην άκρη τις προτάσεις και να τη βοηθήσω να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί στη βαθμολογία και να κατακτήσει το Κύπελλο. Ας εστιάσουμε στο υπόλοιπο της σεζόν μαζί».