Εξακολουθεί να το ψάχνει για Μάξι Γκόμες η Γουέστ Χαμ

Συζητήσεις με την Θέλτα για την απόκτηση του Μάξι Γκόμες εξακολουθεί να έχει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γουέστ Χαμ, που συνεχίζει να προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Μάρκο Αρναούτοβιτς.



Εξακολουθεί να το ψάχνει για Μάξι Γκόμες η Γουέστ Χαμ

Το τέλμα στο οποίο έχουν επέλθει τα «σφυριά» με τον Αυστριακό επιθετικό, ο οποίος θέλει πάση θυσία να συνεχίσει την καριέρα του στον κινεζικό σύλλογο που έχει προσεγγίσει τους Λονδρέζους για την μεταγραφή του, οδηγεί τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους συνεργάτες του να αναζητούν άλλες λύσεις για την διατήρηση της ομάδας στα ίδια επίπεδα.

Μία από αυτές δείχνει να είναι εκείνη του Γκόμες, ο οποίος είναι γεννημένος το 1996 και αποκτήθηκε από την ομάδα του Μπίγο το 2017 και για μια πενταετία, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει «αγκάθι» στο οικονομικό μιας και οι Ισπανοί τον κοστολογούν στα 40 εκατομμύρια λίρες, ποσό μεγαλύτερο από αυτό που θα εισπράξουν οι Λονδρέζοι εάν πουλήσουν τον Αρναούτοβιτς (36 εκ. λίρες η προσφορά).

Παρά τις δυσκολίες όμως, η Γουέστ Χαμ δείχνει αποφασισμένη για τον νεαρό στράικερ και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις τις οποίες είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι, ευελπιστώντας πως τώρα θα καταφέρει να κλείσει μια πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Γιώργος Σιάφας