Ο Ντεφό... λατρεύει να σκοράρει στο ντεμπούτο του! (pic & vid)

Ο Ζερμέιν Ντεφό το έκανε και πάλι! Μέσα σε 12 λεπτά στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ρέιντζερς, βρήκε δίχτυα με τη νέα του ομάδα και απλά συνέχισε την τρομερή του επίδοση σε κάθε ντεμπούτο του με νέο σύλλογο!  



Ο Ντεφό... λατρεύει να σκοράρει στο ντεμπούτο του! (pic & vid)

Ο Άγγλος επιθετικός, άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή, προτού η Κιλμάρνοκ κάνει την ανατροπή κι επικρατήσει τελικά με σκορ 2-1 το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Stevie G είδε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας να βοηθάει από την πρώτη του εμφάνιση με τους «διαμαρτυρόμενους», ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου θετικό...

Παρ' όλα αυτά, ο Ντεφό απέδειξε πως έχει μια... ιδιαίτερη έφεση κάθε φορά που συστήνεται σε ένα νέο κοινό.

Με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, στην πρώτη του συμμετοχή, βρήκε δίχτυα σε ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στη Γουόλσολ και μάλιστα μέσα σε 7 λεπτά!

Με τη Μπόρνμουθ σκόραρε σε 45' απέναντι στη Στόουκ, ενώ με την Τότεναμ βρήκε δίχτυα σε 13 λεπτά αγώνα απέναντι στην Πόρτσμουθ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα σκόραρε εις βάρος της Τσέλσι στην πρώτη του παρουσία με τους «πομπέις» έχοντας χρειαστεί κάτι περισσότερο από μια ώρα αναμέτρησης, με την Τορόντο στο MLS σκόραρε σε 14' σε ματς με τους Seattle Sounders, ενώ, με τη Ρέιντζερς πέτυχε γκολ μετά από 12 λεπτά στο παιχνίδι με την Κιλμάρνοκ στην σκωτσέζικη Πρέμιερ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης