Το πρωί θα συνεχιστεί η αναζήτηση του αεροπλάνου με τον Σάλα!

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης θα συνεχιστεί η έρευνα για την αναζήτηση του αεροπλάνου που βρισκόταν ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα.  



Το πρωί θα συνεχιστεί η αναζήτηση του αεροπλάνου με τον Σάλα!

Οι Αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η επιχείρηση διάσωσης ανέστειλε τη λειτουργία της λίγο μετά τις 17:00, λόγω της δύσης του ήλιου, και θα ξεκινήσει ξανά την αναζήτηση του αεροπλάνου νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Μέχρι στιγμής η ενημέρωση είναι πως η επιχείρηση διάσωσης έχει καλύψει ήδη έκταση 2.887Km2 δίχως ακόμη να έχει εντοπίσει το αεροπλάνο που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή από το Ναντ στο Κάρντιφ.

«Υπάρχουν δύο αεροπλάνα, δύο ελικόπτερα και μια σωστική λέμβος που ψάχνουν για το αεροπλανοφόρο. Δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του ακόμα. Οι συνθήκες κατά την χθεσινοβραδινή αναζήτηση ήταν απαιτητικές, με ψηλά κύματα δύο μέτρων, με περιόδους έντονης βροχής και με χαμηλά επίπεδα ορατότητας.

Σήμερα η θάλασσα είναι πολύ πιο ήρεμη και ενώ η ορατότητα ήταν καλή πλέον είναι χαμηλότερη. Οι Αρχές στην Μ. Βρετανία επικοινώνησαν με αεροδρόμια στη νότια ακτή για να δουν εάν προσγειώθηκε εκεί. Προς το παρόν δεν έχουμε επιβεβαίωση ότι έγινε έτσι. Η έρευνα συνεχίζεται. Θα αποφασιστεί με την δύση του ηλίου εάν θα προχωρήσει κανονικά και μέσα στο βράδυ», ήταν η ενημέρωση το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα ανακοινώθηκε το εξής: «Ένα αεροπλάνο και μια σωστική λέμβος εξακολουθούν να ψάχνουν. Ένα ακόμη αεροπλάνο θα συνδράμει κι αυτό μετά τον ανεφοδιασμό του. Έχει γίνει έρευνα σε 2.887 km2».