Κάρντιφ: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Σοκαρισμένοι στην είδηση της εξαφάνισης του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από το Ναντ στο Κάρντιφ είναι άπαντες στις τάξεις του ουαλικού συλλόγου, ο οποίος με ανακοίνωσή του δηλώνει πως όλοι συνεχίζουν να προσεύχονται για ευχάριστα νέα...



Κάρντιφ: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του κατά πάσα πιθανότητα μοιραίου αεροπλάνου, ο εκτελεστικός διευθυντής της Κάρντιφ, Κεν Τσου, προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις ως ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Υποστήκαμε σοκ όταν ακούσαμε την είδηση πως εξαφανίστηκε το αεροπλάνο. Περιμέναμε τον Εμιλιάνο να έρθει χθες το βράδυ και σήμερα θα ήταν η πρώτη του μέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ιδιοκτήτης μας, Ταν Σρι Βίνσεντ Ταν, και ο πρόεδρος, Μεχμέτ Ντάλμαν, είναι πολύ αναστατωμένοι με την κατάσταση.

Η πρώτη απόφαση που πήραμε σήμερα το πρωί ήταν να ακυρώσουμε την προπόνηση, με τις σκέψεις της ομάδας, των προπονητών, της διοίκησης και όλου του συλλόγου να είναι στον Εμιλιάνο και τον πιλότο. Όλοι εμείς στην Κάρντιφ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας και την ποδοσφαιρική οικογένεια για την στήριξή τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για ευχάριστα νέα».

Γιώργος Σιάφας