Φούλαμ-Τότεναμ 1-0 (Ημίχρονο)

Με το αυτογκόλ του Φερνάντο Γιορέντε (17’) προηγείται η η Φούλαμ της Τότεναμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού.



Φούλαμ-Τότεναμ 1-0 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της και παρέμεινε σχεδόν ακίνδυνη επιθετικά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις του, αφού στο 12ο μόλις λεπτό ο Ράιαν Μπάμπελ παραλίγο να χριστεί σκόρερ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του συλλόγου. Η επέμβαση του Γιορίς στο κοντινό πλασέ υπήρξε καίρια. Ο 32χρονος Ολλανδός δημιούργησε αρκετούς κινδύνους μέχρι την ανάπαυλα (40’, 44’).

Η απουσία του Χάρι Κέιν λόγω επανέφερε τον Φερνάντο Γιορέντε μετά από έναν χρόνο (σ.σ. 2/1/2018 με Σουόνσι) στο αρχικό σχήμα αλλά ο Ισπανός ατύχησε στο 17ο λεπτό, αφού  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σέρι ενώ στο 23ο λεπτό δεν κατάφερε να νικήσει με κοντινή κεφαλιά τον Ρίκο.

Στο 41ο λεπτό ο Κρέγκ Πόουσον ακύρωσε σωστά το γκολ του Μίτροβιτς, αφού ο Σέρβος επιθετικός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που ο Σίρλε προσπάθησε με δεξί σουτ να νικήσει τον Γιορίς.

Οι συνθέσεις:

Φούλαμ: Ρίκο, Λε Μαρσάντ, Οντόι, Ριμ, Κρίστι, Μπράιαν, Σέρι, Τσέιμπερς, Μπάμπελ, Σίρλε, Μίτροβιτς

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Τρίπιερ, Ρόουζ, Γουίνκς, Έρικσεν, Λαμέλα, Άλι, Γιορέντε

Γιάννης Τζιουμακλής