Άσχημα μαντάτα για τον τραυματισμό του Μπεγερίν

Ο Έκτορ Μπεγερίν αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι και οι πρώτες ενδείξεις είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές, αφού φαίνεται να χάνει την υπόλοιπη σεζόν!  



Άσχημα μαντάτα για τον τραυματισμό του Μπεγερίν

Την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε ο Μπεγερίν στο χθεσινό ντέρμπι του Λονδίνου ενάντια στην Τσέλσι ήρθε να διακόψει με τον πλέον άσχημο τρόπο ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού δεξιού μπακ στο 72ο λεπτό, όταν σε μια μονομαχία με τους Ρος Μπάρκλεϊ και Μάρκο Αλόνσο, το αριστερό του πόδι εκτάθηκε παραπάνω από το φυσιολογικό με αποτέλεσμα ο 23χρονος να αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Αντικαταστάθηκε αμέσως από τον Ελνενί και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ουνάι Έμερι μετά το παιχνίδι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αρκετά σοβαρό:

«Είναι το γόνατό του και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό... Ελπίζω όχι, αλλά η πρώτη μας εντύπωση δεν είναι θετική».

Προς ενίσχυση των λεγομένων του Ισπανού προπονητή της Άρσεναλ, ο Τσάο, που ήταν πρώην επικεφαλής του τμήματος φυσιοθεραπευτών των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς (ομάδα ράγκμπι στις ΗΠΑ) έγραψε ως σχόλιο κάτω από ένα βίντεο που έδειχνε τον τραυματισμό του Μπεγερίν:

«Από το βίντεο φαίνεται πως ο Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ “έκοψε” τον τετρακέφαλο του αριστερού του γονάτου. Δεν φαίνεται να είναι ρήξη χιαστών, αλλά και πάλι χρειάζεται χειρουργείο και σοβαρό».

Όταν του ζητήθηκε περισσότερη ανάλυση πρόσθεσε: «Καλά νέα: δεν είναι ρήξη χιαστών. Κακά νέα: “έκοψε” τον τετρακέφαλό του, χειρουργείο και εννέα μήνες αποκατάσταση».

Σωτήρης Μυκονίου