Κάλουμ Χάντσον Οντόι: ο μικρός που σφάζονται Τσέλσι και Μπάγερν στα πόδια του!

Ένα όνομα που αναμένεται να απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη τα επόμενα χρόνια και ήδη είναι γνωστός στην ποδοσφαιρική κοινότητα ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της Αγγλίας. Ο 18χρονος εξτρέμ της Τσέλσι Χάντσον Οντόι έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, με την Μπάγερν να τον «λιγουρεύεται»! Το England365 ανοίγει τον φάκελο και εξηγεί γιατί οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να δώσουν 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν! 



Κάλουμ Χάντσον Οντόι: ο μικρός που σφάζονται Τσέλσι και Μπάγερν στα πόδια του!

Ο ίδιος δεν δέχεται την πρόταση ανανέωσης που έχει κάνει η Τσέλσι από την αρχή της σεζόν και αυτό αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και περιθώρια.

Γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου του 2000. Αγωνίζεται κυρίως ως δεξί και αριστερό εξτρεμ αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει και ως 10αρι.  Ο Άγγλος βρίσκεται στους «Μπλε» από το 2007 και ενθουσίασε με πολλές εμφανίσεις τουστην Under-18 της ομάδας. Το επίσημο ντεμπούτο του έγινε στις 28 Ιανουαρίου του 2018 εναντίον της Νιουκάστλ για το Καραμπάο Καπ. Μερικές μέρες αργότερα έκανε την πρώτη του εμφάνιση και στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά εναντίον της Μπόρνμουθ. Ένας παίκτης που «φημίζεται» για την άριστη τεχνική του κατάρτιση , την ταχύτητα και την ευκολία στο να «χορεύει» τους αντιπάλους του!

Από τα «δοκιμαστικά»… στην πρώτη ομάδα!

Ο νέος Ιταλός προπονητής της ομάδας , Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να του δώσει τη μεγάλη ευκαιρία! Ο Χάντσον Οντόιπήγε με την υπόλοιπη ομάδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία και απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα Next Big Thingτου αγγλικού ποδοσφαίρου! Στο φιλικό παιχνίδι με την Άρσεναλ έδειξε τις αρετές του και την άνεση που έχει με την «στρογγυλή θεά». Με την επιστροφή της ομάδας ανακοινώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές που θα πλαισίωναν την πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο 18χρονος Άγγλος παίρνοντας εν τέλει τον αριθμό 20.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ σημείωσετο πρώτο του γκολ με την ομάδα και αναδείχθηκε MVP του παιχνιδιού! Ενώ πριν από λίγες μέρες στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ «σέρβιρε» δύο γκολ στον Αλβάρο Μοράτα. Πλέον παίζει συχνότερα και του δίνονται περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι.

Η Μπάγερν περιμένει στη γωνία! 

Είναι επίσημο πλέον το ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον 18χρονο Άγγλο εξτρεμ. Ο Μαουρίτσιο Σάρι «επιτέθηκε» και κατηγόρησε τους Γερμανούς για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!«Νομίζω ότι δεν είναι επαγγελματικό, γιατί μιλάνε για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι. Οπότε δεν σέβονται το σύλλογό μας. Από εκεί και έπειτα δεν ξέρω τι να πω, δεν γνωρίζω την κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κόουτς πριν από το παιχνίδι με τη Νιουκάστλ. Η Τσέλσι έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις, αλλά οι «Βαυαροί» δε φαίνονται διατεθειμένοι να παρατήσουν έτσι εύκολα την υπόθεση… Ο παίκτης της Τσέλσι πάντως βλέπει με «καλό μάτι» την προοπτική της Μπουντεσλίγκα και έχει ρωτήσει το «αστέρι» της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο για μερικές παραπάνω πληροφορίες. Η Μπάγερν τον προορίζει ως αντικαταστάτη του Άριεν Ρόμπεν και του έχει υποσχεθεί το βαρύ αριθμό 10! Η Τσέλσι έχει «στριμωχτεί» και ο Χάντσον Οντόι δε φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει (προς το παρών) το συμβόλαιο του με τους «Μπλε»… Η Μπάγερν ελπίζει στη θέληση του παίκτη να αναδείξει το ταλέντο του! Βλέποντας τα «καμώματα» του φίλου του , Τζέιντον Σάντσο μάλλον οδεύει προς τα εκεί… Υπομονή και θα μάθουμε…

Ανδρέας Σουλάι