Το 10yearchallenge του Ίαν Ρας με την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ (Pic)

Στο διαδικτυακό trend «10yearchallenge» συμμετείχε ο θρύλος και πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ, Ίαν Ρας, ο οποίος επέλεξε να «ανεβάσει» φωτογραφίες με την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ τότε και σήμερα.



Το 10yearchallenge του Ίαν Ρας με την βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ (Pic)

Ο Ουαλός συνέκρινε τον βαθμολογικό πίνακα πριν από περίπου μία δεκαετία με αυτόν που βλέπει τώρα όποιος αναζητήσει την βαθμολογία της Πρέμιερ, θέλοντας ίσως τόσο να πωρώσει τόσο τους οπαδούς των «κόκκινων» όσο και να πικάρει εκείνους των «κόκκινων διαβόλων».

Με την Λίβερπουλ να βρίσκεται πλέον 1η από 13η που ήταν το 2010 και την Γιουνάιτεντ 6η από 1η, οι δύο φωτογραφίες ήταν αρκετές για να μπουν στο προφίλ που διατηρεί ο Ρας στο Instagram.

Βέβαια ξέρει και ο ίδιος ότι είναι πολύ νωρίς, έτσι φρόντισε να συνοδεύσει το ποστάρισμά του με το hashtag, so far so good.

Πρέπει, παρ' όλα αυτά, να σημειωθεί ότι τηρώντας στον απόλυτο βαθμό το ... 10yearchallenge, την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, συγκρίνοντας ακριβώς την 10ετία που έχει μεσολαβήσει, η Λίβερπουλ ήταν πρώτη τέτοιες μέρες, μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τερμάτισε δεύτερη...

Δείτε το ποστ:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge so far so good 🙏🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian Rush MBE (@ian_rush9) στις

 

Γιώργος Σιάφας