Το άφησε μετέωρο για Χάμες-Άρσεναλ ο Σαλιχάμιτζιτς

Στο πλαίσιο της φημολογίας που ξεκίνησε δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς κλήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο δανεισμού του Χάμες Ροντρίγκες από την Άρσεναλ με την απάντησή του να αφήνει το θέμα μετέωρο, παρά να ξεκαθαρίζει το τοπίο.



Το άφησε μετέωρο για Χάμες-Άρσεναλ ο Σαλιχάμιτζιτς

Με τον Μεσούτ Εζίλ να δείχνει εκτός πλάνων του Ουνάι Έμερι δημοσίευμα του βρετανικού Μέσου ισχυρίζεται πως οι «κανονιέρηδες» βλέπουν έναν πιθανό αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κολομβιανού, ο οποίος είναι δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπάγερν Μονάχου. Τονίζει μάλιστα πως οι Βαυαροί δεν θα έχουν κανένα θέμα να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή να φύγει εάν οι «κανονιέρηδες» καταβάλουν τρία εκατομμύρια λίρες τα οποία αφορούν το deal με την «Βασίλισσα», θέμα για το οποίο κλήθηκε να μιλήσει ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Με τον Νίκο Κόβατς να δείχνει πως δεν υπολογίζει τον Χάμες, ο Σαλιχάμιτζιτς δήλωσε: «Θα δούμε το δεύτερο μισό της σεζόν και θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Δεν είναι το στυλ της Μπάγερν να αγοράζει έναν παίκτη για να τον πουλήσει σε καλύτερη τιμή. Εάν πάρουμε κάποιον, θα παραμείνει κομμάτι μας».

Γιώργος Σιάφας