Συγκινεί και... διδάσκει το βίντεο για τον Βάγκνερ μετά το «διαζύγιο» με τη Χάντερσφιλντ! (vid)

Ένας... βελούδινος «χωρισμός», ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός πολιτισμός, μια απόλυτη ένδειξη ευγνωμοσύνης και ένα βίντεο, που προκαλεί συγκίνηση. Όχι μόνο στους οπαδούς της Χάντερσφιλντ, αλλά και σε όσους έχουν ακόμα κάποιο κομμάτι ρομαντισμού μέσα τους για το ποδόσφαιρο...  



Συγκινεί και... διδάσκει το βίντεο για τον Βάγκνερ μετά το «διαζύγιο» με τη Χάντερσφιλντ! (vid)

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ, από το απόγευμα της Δευτέρας, αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «terriers» έπειτα από 3,5 χρόνια.

Στην ιστορία της θητείας του στη Χάντερσφιλντ, θα μείνει η απόλυτη αναμόρφωση του συλλόγου και η άνοδος στο κορυφαίο επίπεδο της Premier League, με τον εξαιρετικό φίλο του Γιούργκεν Κλοπ να καταφέρνει να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία αλλά και να διατηρήσει εκεί έπειτα από την περιπετειώδη περσινή αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, η εξασφάλιση της επιβίωσης, είχε επισημοποιηθεί με ισοπαλία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να δίνει το έναυσμα για ένα μοναδικό πάρτι στο γήπεδο των «μπλε», μπροστά από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων.

«Ξέρω ότι πίσω από λέξεις όπως “κοινή συναινέσει”, κρύβεται τις περισσότερες φορές η απόλυση ενός προπονητή, όμως στην περίπτωση του Βάγκνερ δεν ισχύει κάτι τέτοιο, με τον Ντέιβιντ ν' αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της ιστορίας του κλαμπ» ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντιν Χόιλ.

Ο Βάγκνερ, έκανε λόγο για ανάγκη να πάρει πλέον ανάσες, δηλώνοντας πνευματικά εξουθενωμένος, με τη Χάντερσφιλντ να του έχει ετοιμάσει ένα τρομερό βίντεο με συγκινητικές στιγμές.

Κι όλα αυτά, για έναν «χωρισμό» που σημειώνεται λόγω αδυναμίας της ομάδας να ξεφύγει αυτή τη στιγμή από τον πάτο της βαθμολογίας...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης