Σκέψεις τετράδας με έναν... μυθικό Ντε Χέα!

Με σκορ 1-0 επικράτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μάρκους Ράσφορντ το μοναδικό γκολ της συνάντησης (44’), ασύλληπτη εμφάνιση του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έδειχνε και απέδειξε πως ήταν... ανίκητος!



Σκέψεις τετράδας με έναν... μυθικό Ντε Χέα!

Ο Ισπανός πορτιέρο κατέγραψε τουλάχιστον πέντε τεράστιες αποκρούσεις, κρατώντας τα «σπιρούνια» μακριά από το γκολ με χέρια και με πόδια ενώ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να καταγράφει μόνο νίκες επί των προπονητικών ημερών του στο Μάντσεστερ!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια ο Μάρκους Ράσφορντ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ ενώ ο Πολ Πογκμπά συνεχίζει με... σπασμένα τα φρένα μετά τη φυγή του Ζοσέ Μουρίνιο, μετρώντας έως σήμερα 4 γκολ και 4 ασίστ (σ.σ. η τελευταία σήμερα).

Με το σημερινό αποτέλεσμα η Τότεναμ συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς ενώ η Γιουνάιτεντ παραμένει στην έκτη θέση, ισοβαθμώντας πλέον με την πέμπτη Άρσεναλ στους 41 και βρισκόμενη 6 βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα!

Το ματς

Η Τότεναμ ήταν αυτή που υπήρξε ζωηρότερη επιθετικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο για μεγάλα διαστήματα αλλά σημείωσαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 19ο λεπτό με τον Μαρσιάλ να μην μπορεί να νικήσει τον Γιορίς από πλεονεκτική θέση.

Στο 31ο λεπτό το γκολ του Χάρι Κέιν ακυρώθηκε από τον Μάικ Ντιν ως οφσάιντ και στο 39ο λεπτό ο Λαμέλα αντικατέστησε τον Σισοκό. Όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στο 44ο λεπτό όπου η εκπληκτική μπαλιά του Πολ Πογκμπά μετουσιώθηκε σε γκολ από το έξοχο τελείωμα του Ράσφορντ. 0-1!

Στο δεύτερο μέρος η οι γηπεδούχοι άρχισαν να «σφυροκοπούν» ασταμάτητα και εμείς... χάσαμε το μέτρημα με τις καθοριστικές επεμβάσεις του Ντε Χέα. Χάρι Κέιν (48’, 86’), Ντέλε Άλι (50’, 74’) και Αλντερβάιρελντ (65’) δεν πρέπει να έχουν αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο στην καριέρα τους, με τον Ισπανό πορτιέρο να δίνει στο συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ένα «τρίποντο» για το οποίο δεν επιτέθηκαν λεπτό στο δεύτερο μέρος!

Οι συνθέσεις

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό (43’ Λαμέλα), Γουίνκς (81’ Γιορέντε), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον, Κέιν

Μάντσεσστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά (90+2’ ΜακΤόμινεϊ), Λίγνκαρντ (83’ Νταλότ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (73’ Λουκάκου)

Σκόρερ

44’ Ράσφορντ

Διαιτητής

Μάικ Ντιν

Γιάννης Τζιουμακλής