Η Γουότφορντ παραδίδει… μαθήματα στην Άρσεναλ!

Τη στιγμή που η Άρσεναλ έχει ξεχάσει την τελευταία φορά που νίκησε εκτός έδρας, η Γουότφορντ κατάφερε με το διπλό επί της Κρίσταλ Πάλας (2-1) να ξεπεράσει- μεσούσης της σεζόν- τη περσινή συγκομιδή βαθμών μακριά από το «σπίτι» της!  



Η Γουότφορντ παραδίδει… μαθήματα στην Άρσεναλ!

Αυτό, ναι, είναι πρόοδος. Η Γουότφορντ λύγισε την Κρίσταλ Πάλας και έφτασε τους 16 πόντους σε 11 εκτός έδρας ματς τη φετινή σεζόν! Το… limit up της ομάδας του Χάβι Γκράθια αποκτά μεγαλύτερη ισχύ εάν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι, σε όλη τη χρονιά, είχε καταφέρει να μαζέψει μόλις 14 σε 19 παιχνίδια.

Τέτοια βλέπει, λοιπόν, και ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι και προσπαθεί να βρει λύση στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας του όταν αγωνίζεται μακριά από το «Emirates».

Η χθεσινή ήττα από τη Γουέστ Χαμ (1-0) κράτησε τους «κανονιέρηδες» για πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη. Η τραγική συγκομιδή των δύο πόντων έχει ρίξει την ομάδα στην 5η θέση και μακριά από την τετράδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Απαιτείται άμεση… ανάκαμψη, αφού η Γιουνάιτεντ καραδοκεί στο -3 που ενδεχομένως να μειωθεί σήμερα.