Για το… 6x6 στο αφιλόξενο Λονδίνο!

Η μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση είναι εμπρός του. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ευελπιστεί πως η αγωνιστική ανάκαμψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό την καθοδήγησή του θα συνεχιστεί και στο αφιλόξενο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ (18:30).  



Για το… 6x6 στο αφιλόξενο Λονδίνο!

Το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων των «κόκκινων διαβόλων» αφενός έχει αλλάξει άρδην το κλίμα στα αποδυτήρια και αφετέρου τους έχει φέρει σε απόσταση βολής από την πρώτη πεντάδα. Η ήττα χθες της Άρσεναλ δίνει την ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ, με νίκη σήμερα, να την πιάσει στην 5η θέση!

Εκτός φυσικά από τις αντικειμενικές δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του Σόλσκιερ στο «Γουέμπλεϊ», υπάρχει και η αρνητική παράδοση που… ανθεί τα τελευταία χρόνια που επίσης πρέπει να αντιμετωπιστεί! Η Γιουνάιτεντ τα βρίσκει πολύ σκούρα στο Λονδίνο, αφού στις τελευταίες 17 εξορμήσεις τα τελευταία χρόνια μετρά μόλις 4 νίκες. Συνολικός απολογισμός: 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 9 ήττες.

Από τη μεριά της βέβαια η Τότεναμ δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο! Σαφώς και εκείνη έχει κίνητρο να ανέβει έστω και προσωρινά στη 2η θέση, αλλά και να γράψει νέα ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτή τη στιγμή μετρά δύο σερί νίκες επί της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και με ακόμη μία θα τις… τριπλασιάσει για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 1960!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ποτσετίνο θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λούκας Μόουρα, εν αντιθέσει με τους Ντάιερ και Γουανιάμα που είναι εκτός. Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπολογίζονται επίσης οι Βερτόνχεν και Ντεμπελέ, οι οποίοι μεν επέστρεψαν στις προπονήσεις αλλά είναι ανέτοιμοι.

Για τη Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογκμπά είναι και πάλι έτοιμος να πατήσει γήπεδο, όχι όμως και ο Ρόχο που παραμένει τραυματίας. Ως αμφίβολος δίνεται ο Σμόλινγκ, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Μπαϊγί που συμπλήρωσε κάρτες.

Η πιθανή σύνθεση των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς, Άλι, Έρικσεν, Σον, Κέιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελεφ, Τζόουνς, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Λίνγκαρντ, Πογκμπά, Μαρσιάλ, Ράσφορντ.