Πρέμιερ Λιγκ – 22η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Κολλημένες στο 0-0 παραμένουν Μπράιτον και Λίβερπουλ στην έδρα της πρώτης, με τα απογευματινά αποτελέσματα στα ημίχρονα να έχουν να προσφέρουν τόσα γκολ όσα και αυτογκόλ!



Πρέμιερ Λιγκ – 22η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Όσον αφορά την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να περιμένει ακόμη ένα ημίχρονο για να δει εάν μπορεί αυξήσει/διατηρήσει την διαφορά της από την Μάντσεστερ Σίτι μιας και οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν ακόμη το σκορ.

Στην έδρα της Μπέρνλι η Φούλαμ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Αντρέ Σίρλε, αλλά οι Μπράιαν και Οντόι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους και έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με σκορ 2-1.

Αυτογκόλ άνοιξε το σκορ και στο Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ, με τον Κάθκαρτ να είναι ο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους. Την μίνι έκπληξη του απογεύματος κάνει η Σαουθάμπτον, η οποία προηγήθηκε στην έδρα της Λέστερ με πέναλτι του Γουόρντ – Πρόουζ και διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σέιν Λονγκ. Είναι αξιοσημείωτο πως οι φιλοξενούμενοι παίζουν από το 35’ με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Γιαν Βάλερι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ημίχρονα:

Μπράιτον – Λίβερπουλ 0-0

Μπέρνλι – Φούλαμ 2-1

Κάρντιφ – Χάντερσφιλντ 0-0

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 1-0

Λέστερ – Σαουθάμπτον 0-1

Γιώργος Σιάφας