Γκόμες: «Πλέον, κινδυνεύουμε παντού»

Έκπληκτος και αρκετά φοβισμένος έπειτα από τις σκηνές χάους στο Λονδίνο τις τελευταίες μέρες δηλώνει ο Εουρέλιο Γκόμες! Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Τότεναμ υποστήριξε ότι ναι μεν ο ίδιος και η οικογένειά του είναι ασφαλείς, αλλά πλέον, η εξάπλωση των ακραίων φαινομένων της βίας, βάζει σε κίνδυνο άπαντες και παντού.



Γκόμες: «Πλέον, κινδυνεύουμε παντού»
Στην αγγλική πρωτεύουσα, το προηγούμενο τετραήμερο επικρατούσε κατάσταση που ξέφυγε από κάθε έλεγχο με συνεχή επεισόδια από ταραξίες, λεηλασίες καταστημάτων, μάχες διαδηλωτών με τις δυνάμεις της αστυνομίας σώμα με σώμα και οι εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου, προκαλούσαν θλίψη.

Ο Γκόμες, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα όλες αυτές τις μέρες, αφού στο Chigwell δεν σημειώθηκε το παραμικρό, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από όλα όσα διαδραματίζονταν από το βράδυ του Σαββάτου στις μεγαλύτερες πόλεις της Βρετανίας. «Στην περιοχή που μένω με την οικογένειά μου, δεν έγινε τίποτα. Όλα ήταν ήρεμα. Το σίγουρο όμως είναι ότι οι άνθρωπο είναι πολύ φοβισμένοι. Μας προέτρεψαν να μείνουμε στο σπίτι. Το καλό είναι πως μένω πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μου και έτσι δεν είχα πρόβλημα. Από τη διοίκηση πάντως, μας είπαν να είμαστε πολύ προσεκτικοί» είπε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας για να συμπληρώσει:

«Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα επεισόδια και η βία παρατηρούνται περισσότερο στη Βραζιλία και πιστεύουν ότι στην Αγγλία όλοι είναι ασφαλείς. Η αλήθεια είναι ότι πλέον, κινδυνεύουμε παντού».