Τιμωρία στον Λόβρεν για τις χυδαιότητες στον Σέρχιο Ράμος!

Έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο όσον αφορά στον πειθαρχικό κώδικα, ο Ντέγιαν Λόβρεν ενημερώθηκε για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής από την UEFA σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έπειτα από τις χυδαιότητες που εξαπέλυσε στα social media κατά των Ισπανών και του Σέρχιο Ράμος έπειτα από αναμέτρηση των δύο ομάδων, τον περασμένο Νοέμβρη για το Nations League.  



Τιμωρία στον Λόβρεν για τις χυδαιότητες στον Σέρχιο Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος, στη συνέντευξη Τύπου πριν από εκείνο το παιχνίδι (3-2 υπέρ των Κροατών που διεκδίκησαν μέχρι τέλους την παρουσία τους στο final-4 της νέας διοργάνωσης) και κληθείς να σχολιάσει όσα είχε αναφέρει ο Λόβρεν πριν από καιρό για τα... λάθη που κάνει ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε τονίσει ότι:

«Δεν ασχολούμαι με τύπους που θέλουν να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα, δίνω απαντήσεις στο γήπεδο...».

Ο Λόβρεν θεώρησε σωστό όχι μόνο ν' απαντήσει, αλλά και να το κάνει με τρομερά άκομψο και προσβλητικό τρόπο, φωνάζοντας στο βίντεο που δημοσιοποίησε στο Instagram: «Χαχα! 3-2! Εμπρός, μίλα τώρα φίλε... Φίλε! Είστε ένα μάτσο μ@@@@»!

Αυτή η ατάκα και η συμπεριφορά, του απέφερε τιμωρία μιας αγωνιστικής βάσει του πειθαρχικού κώδικα, με τον διεθνή στόπερ της Λίβερπουλ να χάνει το ματς της Κροατίας με το Αζερμπαϊτζάν τον Μάρτιο, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Κώστας Ζάλιαρης