Ελπίζει περισσότερο από ποτέ ο Μπάρι

Ιδιαίτερα αισιόδοξος σχετικά με την ετοιμότητα και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού παραμένει ο Γκάρεθ Μπάρι. Ο διεθνής μέσος θα επισκεφτεί ειδικό γιατρό τη Δευτέρα για να πάρει ακόμη μια διάγνωση που θα του επιτρέψει να γνωρίζει τον ακριβή χρόνο επιστροφής του, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Καπέλο.



Ελπίζει περισσότερο από ποτέ ο Μπάρι

Ο Μπάρι υπέστη ζημιά στον αστράγαλο στις αρχές Μαΐου και μέχρι στιγμής δεν του επιτρέπει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Μουντιάλ. Έχει επιλεχθεί από τον Φάμπιο Καπέλο στους 30 της προετοιμασίας και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική. «Είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε πότε θα επιστρέψω» τόνισε ο 29χρονος μέσος της Σίτι.

Όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έτσι και ο Φάμπιο Καπέλο ανυπομονεί να τον έχει στη διάθεσή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, ωστόσο περιμένουν ακόμα την ιατρική γνωμάτευση για την ημερομηνία της επιστροφής του στις προπονήσεις.