Έμερι: «Σέβομαι την απόφαση του Ράμσεϊ»

Απόλυτα συμβιβασμένος με το γεγονός ότι ο ¶αρον Ράμσεϊ βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταλήξει στον επόμενο προορισμό της καριέρας του είναι ο Ουνάι Έμερι, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ο παίκτης θα εμφανίσει την ίδια σοβαρότητα στα παιχνίδια του μέχρι και το τέλος της σεζόν…



Έμερι: «Σέβομαι την απόφαση του Ράμσεϊ»

Ο Ουαλός χαφ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από το να αποτελέσει παίκτης της Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και το συμβόλαιο του με την ¶ρσεναλ θα έχει εκπνεύσει…

Κάτι που δεν αφορά φυσικά τον Ουνάι Έμερι, όπως ο ίδιος τόνισε, δεδομένου ότι ο Ράμσεϊ μπορούσε να διαπραγματευτεί από τώρα με οποιαδήποτε ομάδα εκείνος επιθυμούσε, περιμένει όμως από τον 27χρονο μέσο να συνεχίσει να αγωνίζεται με σοβαρότητα για όσο καιρό ακόμα θα βρίσκεται στους «κανονιέρηδες»:

«Χρειαζόμαστε τις εμφανίσεις του. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πώς έπαιξε στα τελευταία μας παιχνίδια. Μου είπε πως είναι εντάξει με το να μας βοηθήσει και να συνεχίσει να παίζει. Παίζει έχοντας απόλυτη προσήλωση σε μας.

Το τι θα κάνει με το μέλλον του, αφορά μόνο τον ίδιο, την οικογένεια του, τον ατζέντη του. Σέβομαι την απόφαση του. Δεν μπορώ να πω περισσότερο για αυτό», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός της ¶ρσεναλ για τον διεθνή μέσο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ (12/1).

Χρήστος Γραβιάς