«Θρίλερ» με Ιγουαΐν και Μοράτα για Τσέλσι

Από τη μια τον στέλνουν... σήμερα κιόλας στο Λονδίνο με τη μορφή δανεισμού, από την άλλη το θέμα Ιγουαΐν δεν είναι τόσο προχωρημένο για τους «μπλε» και την ίδια στιγμή, ο Μοράτα ψάχθηκε για Σεβίλλη, με τους Ανδαλουσιανούς να κάνουν λόγο για περίπλοκη υπόθεση.  



«Θρίλερ» με Ιγουαΐν και Μοράτα για Τσέλσι

Στην Τσέλσι είναι δεδομένο ότι πέρα από έναν χαφ για να καλύψει το κενό του Φάμπρεγας και να επιτραπεί στον Ισπανό χαφ να μετακομίσει από τον τρέχον μήνα στη Μονακό, ψάχνουν κι έναν φορ περιοχής για να βοηθήσει την κατάσταση...

Απέναντι στην Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ», το βράδυ της Τρίτης, φάνηκε ξεκάθαρα η έλλειψη ενός κορμιού που θα απασχολούσε την αντίπαλη άμυνα και τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Γκονζάλο Ιγουαΐν έχει έρθει στο προσκήνιο.

Από τη μια, ο Αργεντινός φορ που βρίσκεται στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά στους «μπλε», από την άλλη απομακρύνεται, και από μια... τρίτη πλευρά προκύπτει πως ο Σάρι έχει διαφωνία με τη Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα στον αγγλικό σύλλογο.

Παράλληλα, ο Αλβάρο Μοράτα περιμένει νεότερα από τον ατζέντη του που είχε ταξιδέψει στη Σεβίλλη για να μιλήσει με τους Ανδαλουσιανούς και να εξεταστεί το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στη LaLiga, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα περίπλοκη περίπτωση.

Κώστας Ζάλιαρης