Έπιασε τα 20 γκολ ξανά κι έγραψε ιστορία ο Κέιν (vid)

Εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κέπα και στήνοντας τη μπάλα στην άσπρη βούλα έπειτα από υπόδειξη του VAR, ο Χάρι Κέιν έφτασε στα 20 γκολ για 5η διαδοχική αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των «σπιρουνιών» και έγραψε μοναδική ιστορία για το λονδρέζικο κλαμπ.



Έπιασε τα 20 γκολ ξανά κι έγραψε ιστορία ο Κέιν (vid)

Ο Άγγλος στράικερ που κάποτε κάποιοι τον αποκάλεσαν one-season-wonder και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, άνοιξε το σκορ στο «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της Τρίτης στον πρώτο ημιτελικό με την Τσέλσι για το φετινό Carabao Cup. 

Αυτό, ήταν το 20ο του τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και είναι κάτι που το καταφέρνει για 5η διαδοχική σεζόν, σε μια επίδοση που δεν έχει φτάσει ποτέ ξανά κανείς στην ιστορία της Τότεναμ! 

Παράλληλα, ισοφάρισε το καλύτερο σερί σκοραρίσματος που έχει παρουσιάσει, αφού πλέον έχει βρει δίχτυα σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια σε οποιαδήποτε διοργάνωση, όπως το είχε κάνει το διάστημα Οκτώβρη-Νοέμβρη του 2015. 

Έχοντας φτάσει και στα 160 γκολ σε σύνολο με την Τότεναμ, έγινε πλέον ο 4ος σκόρερ στην ιστορία όλων των εποχών για τον σύλλογο, στην ηλικία των 25 ετών! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης