Ποτσετίνο: «Πρέπει κάποιες φορές να είσαι άτακτος»

Για τα όρια που πρέπει να ξεπερνάει κάθε ομάδα εάν θέλει να είναι ανταγωνιστική και να κερδίζει τίτλους μίλησε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που κλήθηκε να μιλήσει με την αντιπαλότητα κόντρα στην Τσέλσι τα τελευταία χρόνια ενόψει του αγώνα τους στα ημιτελικά του Carabao Cup.



Ποτσετίνο: «Πρέπει κάποιες φορές να είσαι άτακτος»

«Το ποδόσφαιρο θέλει να είσαι έξυπνος και άτακτος. Θέλει ποιότητα και ταλέντο, αλλά θέλει και νοοτροπία. Θέλει να είσαι δυνατός στο μυαλό για να είσαι ανταγωνιστικός. Θέλει ενέργεια και στόφα.

Εάν παίξεις κάποιον αντίπαλο έχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε η ποιότητα που έχεις θες – δεν θες θα φανεί. Ήμασταν παιδάκια που παίζανε ποδόσφαιρο και τώρα είμαστε πιο ώριμοι και ανταγωνιστικοί. Θα δούμε εάν αυτό είναι αρκετό για να κερδίσουμε τίτλους.

Το ποδόσφαιρο θέλει να είσαι άτακτος κάποιες φορές. Ήμασταν καλοί αλλά σε εκείνο το παιχνίδι με την Τσέλσι έπρεπε να δείξουμε τι μπορούμε να γίνουμε. Εάν θέλεις να κερδίσεις τίτλους και να είσαι ανταγωνιστικός κάποιες φορές πρέπει να είσαι σκληρός. Ήταν κάτι που μας έλειπε. Η εμπειρία πρέπει να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος. Είμαστε άνθρωποι. Μας παίρνει να μάθουμε. Εάν δεν μπορούμε να μάθουμε, τότε είναι δύσκολο να κερδίσουμε κάτι».

Γιώργος Σιάφας