Έτσι γιόρτασε η Νιούπορτ την επική πρόκριση (pic & vids)

Βραδιά ιστορίας για το Κύπελλο Αγγλίας, με τον κόσμο της Νιούπορτ να ξεσαλώνει μετά το 2-1 επί της Λέστερ, τους παίκτες της ομάδας να το γιορτάζουν με... Nandos στ' αποδυτήρια και οπαδούς να περιμένουν τον Λίνεκερ έξω από το γήπεδο για να του κάνουν καζούρα!  



Έτσι γιόρτασε η Νιούπορτ την επική πρόκριση (pic & vids)

Ο σύλλογος της LeagueTwo έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη του 3ου γύρου του φετινού Κυπέλλου, το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατάφερε να επιβληθεί με το τελικό 2-1 των «αλεπούδων» του Κλοντ Πιέλ, εξαλείφοντας τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Πρέμιερ Λιγκ και LeagueTwo και μένοντας στην ιστορία του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού ως ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ».

Ο κόσμος της Νιούπορτ γεύτηκε όλη την βραδιά θριάμβου, φώναξε δυνατά στα γκολ της ομάδας, οι παίκτες το πανηγύρισαν στ' αποδυτήρια τρώγοντας Nandos, δείγμα του επιπέδου και της πολύ διαφορετικής οικονομικής προσέγγισης σε σχέση με τους πλούσιους μπουφέδες στους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, οι οπαδοί φώναζαν στον Λίνεκερ να τους πει το σκορ, σε μια πρώτης τάξεως καζούρα μετά τη λήξη του ματς!

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης