Στη Ρεάλ για 6,5 χρόνια ο Μπραχίμ Ντίας!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του Μπραχίμ Ντίας από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», έναντι 17+7 εκατ.ευρώ, με συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2025! 



Στη Ρεάλ για 6,5 χρόνια ο Μπραχίμ Ντίας!

Η «βασίλισσα» κατάφερε και... έκλεψε τον 19χρονο χαφ από τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Ο Μπραχίμ Ντίας πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο έναντι 17+7 εκατομμυρίων ευρώ για να μετακομίσει ο νεαρός μέσος στην ισπανική πρωτεύουσα. 

Η πτήση του για τη Μαδρίτη προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες» με διάρκεια μέχρι και το 2025! 

Ο Ντίας, μέχρι και τα 14 του χρόνια βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Μάλαγα (όπου και γεννήθηκε), για να μεταπηδήσει στο Μάντσεστερ και να ενσωματωθεί στις ακαδημίες της Σίτι. 

Εκεί, δούλεψε ώστε τη σεζόν 2016-2017 να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα των «πολιτών» σε ηλικία 17 ετών και 49 ημερών απέναντι στη Σουόνσι σε ματς για το Λιγκ Καπ. 

Μάλιστα, την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο, στα 18 του χρόνια, έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, για να γίνει ο δεύτερος νεότερος για το αγγλικό κλαμπ που συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

Κώστας Ζάλιαρης