«Όλα θα αλλάξουν εάν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα ζητήσουν τον Σαλάχ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μπορεί να δηλώνει πιστός στη Λίβερπουλ, όμως αυτό ενδέχεται- σύμφωνα με τον Μίντο- να… ανατραπεί εφόσον έρθουν προτάσεις από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα!  



«Όλα θα αλλάξουν εάν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα ζητήσουν τον Σαλάχ»

Ο παλαίμαχος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στο «CNN» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του που διαπρέπει με τα χρώματα των «κόκκινων». Τι θα συνέβαινε όμως εάν τα μεγαθήρια της Ισπανίας αποφάσιζαν να διεκδικήσουν την υπογραφή του;

«Εάν αυτές οι ομάδες έρθουν για εσένα, τα μυαλά σου αλλάζουν! Θα είναι πολύ δύσκολο για τη Λίβερπουλ να τον κρατήσει. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Για τους ποδοσφαιριστές οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι… το διαφορετικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη Λίβερπουλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ και συνέχισε:

«Νομίζω ότι τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα περίμεναν να δουν φέτος εάν ο Σαλάχ θα είχε διάρκεια στο παιχνίδι του. Δεν είναι ομάδες που αγοράζουν ποδοσφαιριστές μετά από μία καλή χρονιά. Νομίζω ότι εάν σημειώσει περισσότερα από 25 γκολ θα επιδιώξουν το καλοκαίρι να έρθουν σε επαφή και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τη Λίβερπουλ».