Πούλισιτς: «Όνειρο η Τσέλσι, ανυπομονώ να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Πως και πως περιμένει ο Κρίστιαν Πούλισιτς τη στιγμή που θα πάρει το αεροπλάνο για μόνιμη εγκατάσταση στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι!  



Πούλισιτς: «Όνειρο η Τσέλσι, ανυπομονώ να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ των «μπλε» αναφέρθηκε στο όνειρο της μετακίνησης στους «μπλε» που έγινε πραγματικότητα, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στους φίλους της Ντόρτμουντ για την απόφασή του.

Να σημειωθεί ότι η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι θα παραμείνει δανεικός στους Βεστφαλούς έως το τέλος της σεζόν και ακολούθως θα μετακομίσει οριστικά στην αγγλική πρωτεύουσα.

«Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής μου, ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω στην Ντόρτμουντ έως το τέλος της σεζόν. Ελπίζω οι οπαδοί να καταλάβουν την απόφασή μου και ότι θα δίνω το 100% για όσο παραμείνω στην ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός άσος και συνέχισε:

«Νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα. Πέρασα πέντε τρομερά χρόνια στη Γερμανία και είμαι ευγνώμων. Παρόλα αυτά η Τσέλσι ήταν ένα όνειρο για εμένα. Ανέκαθεν μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόταν και θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Πάντα είχα στόχο να παίξω στην Πρέμιρ Λιγκ και ανυπομονώ για αυτό».