Η Σίτι πούλησε τον Μπραχίμ Ντίας με... όρο και για Γιουνάιτεντ!

Σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για την πώληση των δικαιωμάτων του Μπραχίμ Ντίας έναντι 22 εκατομμυρίων λιρών ήρθε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ζήτησε ως μέρος του deal όρο ο οποίος θα αποφέρει στα ταμεία της περίπου το μισό ποσό μεταπώλησης σε περίπτωση που η «Βασίλισσα» θελήσει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Η Σίτι πούλησε τον Μπραχίμ Ντίας με... όρο και για Γιουνάιτεντ!

Θέλουν να τα πάρουν... χοντρά από την συμπολίτισσα οι «πολίτες», οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσουν την αποχώρηση του νεαρού Βραζιλιάνου μέσα στην ημέρα.

Λέγεται συγκεκριμένα πως η Σίτι θα καρπωθεί το 15% από το ποσό που θα δοθεί από οποιονδήποτε σύλλογο προσεγγίσει στο μέλλον τους Μαδριλένους για να αγοράσει εκείνος τον Ντίας, ποσοστό που θα ανέβει στο 40% εάν αυτός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά καθαρά τον 19χρονο, αποτελεί ένα προϊόν της Σίτι ανάλογης αξίας των Φόντεν και Σάντσο, με τα αγγλικά ΜΜΕ να τονίζουν σωστά πως ήδη οι 2/3 από αυτούς συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους, με σαφείς υπαινιγμούς για το πως διαχειρίζεται τα του έμψυχου δυναμικού και τα μεταγραφικά του ο σύλλογος.

Γιώργος Σιάφας