Ώρα Κυπέλλου για τους «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο χωρίς Πρέμιερ Λιγκ αλλά με έντονη δράση για το Κύπελλο Αγγλίας το σημερινό, με τα βαριά ονόματα να μπαίνουν και αυτά στη μάχη πλέον. Εντός έδρας δοκιμασίες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι κόντρα σε Ρέντινγκ και Νότιγχαμ Φόρεστ αντίστοιχα, στην έδρα της Μπλάκπουλ δοκιμάζεται η Άρσεναλ. Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου για τον 3ο γύρο του FA Cup.



Ώρα Κυπέλλου για τους «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ

Μετά τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ, οι αγγλικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου Αγγλίας, με αρκετές και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για σήμερα.

Θεωρητικά εύκολο έργο περιμένει τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν θέλουν... δυσάρεστες εκπλήξεις απέναντι στις Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρέντινγκ, ώστε να μπουν με το «δεξί» στο θεσμό και να προχωρήσουν χωρίς προβλήματα, όπως και η Άρσεναλ, που δοκιμάζεται όμως εκτός έδρας, στην Μπλάκπουλ.

Ματς με «άρωμα»… Πρέμιερ αυτό της Μπόρνμουθ με την Μπράιτον, ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Έβερτον κόντρα στη Λίνκολ στην έδρα της. Η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί την Μπέρμιγχαμ, η Χάντερσφιλντ ταξιδεύει στο γήπεδο της Μπρίστολ Σίτι, ενώ η Νιουκάστλ θα φιλοξενήσει την Μπλάκμπερν, σε μια… κλασσική αναμέτρηση των 90s στην Αγγλία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων στο FA Cup:

Μπόρνμουθ-Μπράιτον 14:30

Σριούσμπερι-Στόουκ

Γουέστ Μπρομ-Γουίγκαν

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Λούτον

Μπέρνλι-Μπάρνσλεϊ

Γουέστ Χαμ-Μπέρμινγχαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρέντινγκ

Μπόλτον-Γουόλσον 17:30

Τζίλιγχαμ-Κάρντιφ

Άστον Βίλα-Σουόνσι

Μπρέντφορντ-Όξφορντ

Μίντλεσμπρο-Πίτερμπρο

Έβερτον-Λίνκολν Σίτι

Στάνλεϊ-Ίπσουιτς

Τσέλσι-Νότιγχαμ Φόρεστ

Φλίτγουντ-Γουίμπλεντον

Ντέρμπι Κάουντι-Σαουθάμπτον

Μπλάκπουλ-Άρσεναλ 19:30

Νιουκάστλ-Μπλάκμπερν

Μπρίστολ Σίτι-Χάντερσφιλντ

Νόριτς-Πόρτσμουθ

Κρίσταλ Πάλας-Γκρίμσμπι Τάουν