Αδίστακτη η Τότεναμ!

Ασταμάτητη η Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τρανμίρ για το Κύπελλο Αγγλίας, «σκότωσε» τους «ρόβερς» και έφτασε στο τρομερό 7-0 για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Χατ-τρικ και μάλιστα πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία γκολ σε διάστημα ενός λεπτού ο Φερνάντο Γιορέντε, ορεξάτος με δυο ασίστ κι ένα τέρμα ο Σον. Μπήκε αλλαγή μετά το έκτο γκολ και σκόραρε  ο Κέιν!  



Αδίστακτη η Τότεναμ!

Η Τότεναμ δεν αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες λόγω και της διαφοράς δυναμικότητας, παρά το γεγονός πως ο Ποτσετίνο λίγο πριν από την πρώτη σέντρα κατέστησε ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πως από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Τα «σπιρούνια» βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα στο 40ο λεπτό όταν ο Νόργουντ δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα για να λήξει ο συναγερμός κοντά στα καρέ της Τρανμίρ, με αποτέλεσμα ο Οριέ να κλέψει και να σουτάρει δυνατά από απόσταση για να σκοράρει με κόντρα και αλλαγή πορείας στη μπάλα, γράφοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όλα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για την Τότεναμ που βρήκε τρία γκολ σε διάστημα 11 λεπτών από την πρώτη σέντρα! Αρχικά στο 48' από προσπάθεια του Σον, όταν είδε τα σκούρα ο Νοτιοκορεάτης και βρέθηκαν μπροστά του τρεις αμυντικοί, σέρβιρε στον Γιορέντε που σκόραρε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του. Στο 55' ο Οριέ έκανε το overlap στον Σον και βρήκε ξανά δίχτυα στο ματς για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο σκορ, με τον Νοτιοκορεάτη άσο μετά από δύο ασίστ να σκοράρει κι εκείνος στο 57' με ατομική ενέργεια για το 4-0. Η Τρανμίρ πλέον είχε απογοητευθεί, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν σκύψει το κεφάλι, κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο για τα κενά και το ματς είχε τελειώσει, με την Τότεναμ να βρίσκει ακόμα τρία γκολ, με τον Γιορέντε να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του προτού... παραδώσει τη σκυτάλη στον Κέιν. Στο 71' ο Ισπανός από ασίστ του Σκιπ έκανε ωραίο κοντρόλ πριν σουτάρει με το αριστερό, ενώ στο 72' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Λούκας Μόουρα. Αντικαταστάθηκε αμέσως από τον Χάρι Κέιν και ο Άγγλος μπήκε στο... χορό, με το τελικό 7-0 στο 82' από κάθετη του Ντέλε Άλι για να κάνει τη λόμπα και πετύχει το 19ο γκολ του στην τρέχουσα σεζόν!

Κώστας Ζάλιαρης