Ο καλύτερος Ράσφορντ και η εμπιστοσύνη του Σόλσκιερ

Με συμμετοχή σε 12 τέρματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να έχει αντιληφθεί τις τρομερές του δυνατότητες, ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ένα από τα ατού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετά – Μουρίνιο εποχή.  



Ο καλύτερος Ράσφορντ και η εμπιστοσύνη του Σόλσκιερ

«Ξέρω τι θα μου πείτε και ναι, έχει το τελείωμα και την κίνηση που θύμισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά μου άρεσε το γεγονός πως ήταν συγκεντρωμένος, σοβαρός, ψύχραιμος και κατάφερε με το πλασέ να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα» είπε ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» λίγο μετά το 2-0 επί της Νιούκαστλ στο «St. James' Park» για τον Άγγλο επιθετικό.

Ο Ράσφορντ, έχει σκοράρει τρεις φορές στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με τον Σόλσκιερ στον πάγκο, έπειτα από τη διατήρηση του απόλυτου με τον 45χρονο κόουτς στον πάγκο, έχει 5 γκολ και 5 ασίστ στα τελευταία 9 ματς με τη Γιουνάιτεντ, ενώ, ο συνδυασμός σκοραρίσματος και συμμετοχής στα τέρματα της ομάδας του, φτάνει στα 12 για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όσα είχε σε ολόκληρη την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Τα 3 γκολ που έχει μετρήσει στα τελευταία τέσσερα ματς, είναι όσα είχε πετύχει στα τελευταία 14 παιχνίδια της παρουσίας του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, με τον Ράσφορντ να δηλώνει λίγο μετά την αναμέτρηση με τις «καρακάξες»:

«Δεν είχαμε αντιμετωπίσει ένα τόσο σκληρό παιχνίδι με τον Σόλσκιερ στον πάγκο και έπρεπε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παραμείνουμε υπομονετικοί στο ματς. Πήραμε τη νίκη με δουλειά και υπομονή».

Δείτε και την αντίδραση του Σόλσκιερ με τον Κάρικ όταν διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 στο «St. James' Park»:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης